Cautare

7132 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 ilfov mic luminita florica" (3.33 secunde)
Presedintele Organizatiei PRM sector 6, Luminita Adam, si-a anuntat demisia din PRM inaintea sedintei de joi a Biroului Executiv Municipal in cadrul careia ceilalti presedinti de organizatii de sector ale PRM au decis sa paraseasca partidul, potrivit comunicatului citat.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Pe de alta parte, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta Dermato- Venerice I, medicul specialist dermatolog Luminita Cristureanu ne-a declarat ca au fost inregistrate cazuri de mancarimi si alergii, insa acestea in general s-au datorat pielii prea sensibile a persoanei si mai putin imbracamintei din lana.
Alt caz in care ti se cere un plan foarte detaliat (dupa un model) este atunci cand vrei sa obtii finantari nerambursabile UE", a precizat Luminita Schioapa, consilier la o firma de consultanta financiara din Craiova.
De cativa ani buni Gabriela Luminita Ilie si Laurentiu Catalin Neculce se chinuie sa intocmeasca actele pentru casa si pamantul care au apartinut parintilor lor inca din 1959.
Investitii in porturile Medgidia, Luminita si Basarabi In privinta traficului pe canalele romanesti in anul 2006, directorul general al CN ACN a mentionat ca acesta a atins 29 milioane de tone capacitate, cifra ce reprezinta o depasire a planului de 27,5 milioane de tone capacitate dar, in acelasi timp, si o scadere cu 10% fata de traficul de 32 milioane de tone capacitate inregistrat in cursul anului 2005.
Firmele prin care omul de afaceri controleaza actiunile sunt, conform acestuia, GALATEX SA si SC GALGROS SA - unde are pozitie de control, SC LIDAS PROD SRL - unde este actionar, SC MECANICA ROTES SA - actionar semnificativ, SC PNEU SERVICE SA - actionar, SC SCULE DE FILETAT SA - pozitie de control si Persoana Fizica Tiru Luminita - persoana implicata in societatea controlata.
Directorul ADR, Luminita Mihailov, ne-a explicat ca s-au identificat cele cinci sectoare ale strategiei regionale de inovare care vor imprima caracterul proiectelor concrete si al parteneriatelor intre cei din Regiunea Sud-Est si cei din regiunea Toscana.
Fosta directoare a Clubului Sportiv "Dunarea", Georgeta Lazar, si fostul contabil-sef al gruparii, Luminita Carmen, au scapat de raspunderea penala dupa ce Parchetul a dispus scoaterea lor de sub urmarire penala pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Directoarea Organismului Intermediar Regional POS-DRU Sud-Vest Oltenia, Mona Luminita Turcitu, a precizat ca pentru cele doua axe prioritare de mai sus sunt disponibile 12 milioane de euro, iar proiectele se pot depune pâna pe 29 august 2008.
Directoarea Organismului Intermediar Regional POS-DRU Sud-Vest Oltenia, Mona Luminita Turcitu, a precizat ca pentru cele doua axe prioritare de mai sus sunt disponibile 12 milioane de euro, iar proiectele se pot depune pâna pe 29 august 2008.
- Cred ca mai mult presiunea a fost a noastra, decat a Simonei Halep. Ea si-a vazut de treaba si a castigat. Luminita Paul, despre meciul Simonei Halep Jurnalistul sportiv Luminita Paul:
http://www.chemgeneration.com/ro/futurecity.html "Veniti alaturi de noi sa construim orasul viitorului, aceasta este invitatia pe care compania BASF o lanseaza tuturor tinerilor prin intermediul jocului online de pe Facebook", a declarat Luminita Teodorescu, Managing Director BASF Romania.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Luminita Zgubea si Angela Drgane au votat pentru achitarea in 2011 a lui Adrian Nastase intr-un alt dosar, "Matusa Tamara", in care fostul premier fusese acuzat de dare de mita.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran, a fost cea care i-a intampinat pe invitati la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
Daca vor chema din nou cetatenii la urne, Basescu si Alianta spera sa vada luminita de la capatul tunelului, dupa cum se exprima in urma cu ceva ani un fost prim-ministru. Numai ca luminita ar putea fi doar licuriciul pomenit recent de Basescu la o masa tovaraseasca.
Din partea PSD+PC, pe lista este inclusa Luminita Anghel si al ei zambet sarmant dintr-o reclama celebra. ... pe Luminita Anghel, cantareata care a fost a treia la Eurovisionul de acum trei ani?
Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu:
google-analytics.com